info@ekosis.si   I   031 534 887   I   Opekarniška cesta 8, 3000 Celje

Več o napravi Power ring...

WELLAN® 2000 Power ring, obroč za gorivo nove generacije ima obliko zaprtega obroča, preko katerega je rezervoar vozila enostavno napolniti.

Gorivo je obdelano (informirano) z ultra-finimi vibracijami, kar ima za posledico boljše zgorevanje in s tem boljšo porabo energije.

Če je gorivo izpostavljeno močnim energijskim poljem, se informacije v njem lahko izničijo, vendar – ko ga naslednjič natočite, bo ponovno informirano.

Preden začnete s testom, morate vedeti, koliko goriva vaše vozilo porabi brez obroča. Za to je potrebno poznati prostornino rezervoarja in koliko kilometrov lahko s polnim rezervoarjem prevozite.

Pri bencinu lahko prihranimo med 10-15 %. Pri dizlu je stopnja okoli 5-10 %. Veliki porabniki goriva so praviloma dinamična vožnja, debelejši profili gum (zimske gume), deževno vreme (slabši oprijem), nizke temperature (pod ničlo) ipd. Primerjavo je zatorej priporočljivo opraviti pod enakimi pogoji.

Pri prvem polnjenju rezervoarja se lahko sprva zabeleži celo nekoliko večja poraba. To je povezano z dejstvom, da izgorevajo tudi vsi stari ostanki bencina in da je zaradi tega izgorevanja več. Praviloma ta pojav izgine z drugim točenjem goriva.

Zatem boste opazili bolj gladko vožnjo in močnejše pospeševanje. Opazili boste tudi manj hrupa, manjšo porabo in daljšo življenjsko dobo vašega vozila.

Obroč lahko pri točenju goriva uporablja več ljudi; tako se prihranek na gorivu pomnoži s številom uporabnikov.

Hitra, preprosta, ekološka rešitev, ki je tajnostna in stroškovno učinkovita.

Vse pravice pridržane Ekosis, d.o.o. © 2021
crossmenu
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping